Simona Gherghe, emoționată până la lacrimi de copiii ei! "Doi pe-o margine de canapea". FOTO

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, emoționată până la lacrimi de copiii ei! "Doi pe-o margine de canapea". FOTO © Instagram

Simona Gherghe descoperă în fiecare mereu lucruri noi despre copiii ei și în fiecare zi Ana și Ioan reușesc să o surprindă. Momentan jurnalista face o pauză de la proiectele televizate, însă știe cu siguranță cum să își bucure fanii virtuali.

Simona Gherghe și-a surprins copiii într-un moment de tandrețe maximă, atunci când se jucau, și a simțit nevoia să le arate și admiratorilor cum arată după-amiezile sale. Simona Gherghe este topită după copiii săi, este o mămică devotată și, de când Ana și Ioan au apărut în viața ei, prioritățile sale s-au schimbat radical. "Doi pe-o margine de canapea! ❤️👶👧🏼", a scris Simona Gherghe, pe Instagram.

S-a lovit de critici din partea altor mămici

Simona Gherghe s-a lovit recent de un fenomen destul de cunoscut în mediul online, anume criticile din partea alor mame, care comentează modul de creștere al copiilor și se cred mereu atotștiutoare. Simona Gherghe a primit foarte multe mesaje cu privire la diversificarea alimentară a lui Vlad și a avut și o reacție în acest sens.

"M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic", a spus Simona Gherghe, într-un video postat pe Facebook. Simona Gherghe a făcut foarte clar faptul că va lua hotărâri legate de copiii ei numai după ce se sfătuiește cu medicul pediatru, nu în funcție de opiniile din mediul online, ale altor mame.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro