VIDEO / Simona Gherghe va avea un băiețel!

+4 click pentru
galerie

Simona Gherghe și Alex Velea, la „Acces Direct” © Acces Direct

Este bucurie mare pentru Simona Gherghe! Frumoasa prezentatoare a confirmat informația publicată pentru prima oară de Spynews.ro: așteaptă al doilea ei copil!

La doar câteva ore distanță, Simona Gherghe a apărut în platoul „Acces Direct”, în prima ei apariție televizată după confirmarea fericitei vești.

Vedeta a strălucit, îmbrăcată cu o rochie roșie mulată și lăsând zâmbetul larg de pe față să-i trădeze entuziasmul.

Mai mult, a anunțat și ce sex va avea copilul. „Vreau să spun că... sunt însărcinată! Da, mi-am luat... rochia asta am purtat-o și când eram însărcinată cu Ana. (...) O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe, la „Acces Direct”.

CITEȘTE ȘI A curs cu mesaje de felicitări, după ce Simona Gherghe a anunţat că va fi iar mamă. "Ce frumos! Să ai un bebe sănătos!"

Simona Gherghe, surpriză de la colegii „Star Matinal”

Surprizele continuă pentru Simona Gherghe! Atât ea cât și Alex Velea au rămas muți atunci când Natalia Mateuț, Mircea Eremia și Zizika au dat buluc în platou, „înarmați” cu un tort și cu un buchet de flori.

Simona Gherghe este însărcinată a doua oară

Simona Gherghe a confirmat că este însărcinată, din nou. După ce Spynews.ro a anunţat la mijlocul lunii noiembrie, în exclusivitate, că frumoasa prezentatoare va deveni mămică, pentru a doua oară, iată că acum auzim marea veste din gura ei.

„Cumva, prin nu ştiu ce minune,

Când nimeni, nimeni nu se aştepta,

Un suflet mic şi-a ales... familia!

Ana, mama şi tata te aşteaptă! ❤️ 👨‍👩‍👧‍👦#VINEBEBE2 #pregnancy #părinţidedoi”, a fost anunțul făcut de Simona Gherghe, astăzi, pe 29 noiembrie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest