Simona Gherghe s-a lăsat cuprinsă de emoție, în direct: „Ce veste tristă”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe și Alex Velea © Acces Direct

Poveste de-a dreptul şocantă, într-un sat de lângă Fălticeni. O fetiţă de nici doi anişori ar fi murit... cu zile! Micuţa s-ar fi prăpădit din cauza faptului că ar fi fost ţinută nemâncată.

Daria se afla în grija tatălui când i s-a făcut rău, mama fetiţei fiind plecată la muncă în străinătate. Bărbatul ar fi lăsat-o pe micuţă să sufere, minute bune, scrie presa locală, până s-a hotărât, într-un final, să o ducă pe fetiţă la soacra lui, în satul vecin. Femeia ar fi fost cea care ar fi sunat la ambulanţă, în al 12-lea ceas.

Dar pentru micuţa Daria a fost prea târziu. Fetiţa a fost dusă în stare gravă la spital şi diagnosticată cu anemie severă şi insuficienţă respiratorie. Câteva ore mai târziu, Daria s-a stins... la nici măcar doi anişori!

Cazul a fost dezbătut la „Acces Direct”, acolo unde a intervenit și primarul comunei unde locuia micuța.

„Probabil copilul a fost ținut de tată mult timp înfometat. (...) Nu mai voia să mănânce copila. S-a sunat la 112, a venit salvarea, a decedat la spital. E o poveste groaznică, terifiantă. Tatăl a trăit cu sora mamei copilului, cu care are trei copii. (...) Mama fetiței este plecată de peste șapte. Familia apare la noi în dificultate, dar nu mama, ci bunica și sora”, a spus Neculai Florea, primarul comunei Horodiceni, Suceava.

Și ea mamă, Simona Gherghe a fost foarte afectată de această poveste și a împărtășit cu telespectatorii niște cuvinte dureroase.

„Îmi pare rău că a trebuit să începem cu știrea asta. Din păcate reflectă și aceasta o realitate din România anului 2018, uite în prag de Centenar. Ce veste tristă”, a spus Simona Gherghe, la „Acces Direct”.

Nici Alex Velea, tată a doi copii, n-a rămas indiferent.

„Și de sărbători, când trebuie să fim mai buni, mai evlavioși”, a adăugat artistul.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro