FOTO / Simona Halep, apariţie inedită alături de iubit! Tenismena a postat prima fotografie cu cei doi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Simona Halep, apariţie inedită alături de iubit! Tenismena a postat prima fotografie cu cei doi © Instagram

Simona Halep nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din România, clasânu-se pe primul loc în clasamentul mondial. Recent, blondina a postat prima fotografie în care apare alături de iubitul ei.

Simona Halep este fără doar şi poate o femeie împlinită. Are o carieră de succes în tenis, atingând primul loc în clasamentul mondial atât în 2017, cât şi anul acesta, ocupând poziţia timp de 64 de săptămâni, devenind cea de-a zecea din istoria tenisului clasamentul longevităţii. 

Are o mulţime de premii câştigate, toate obţinute prin muncă asiduuă şi antrenamente. A devenit un exemplu bun de urmat pentru cei mici, în prezent foarte mulţi părinţi ducându-şi copiii la tenis. Ei bine, deşi este mereu prinsă în mrejele sportului, Simona nu uită nici de viaţa personală, aceasta trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei.

Recent, tenismena a postat pe contul de Instagram prima fotografie în care apare alături de iubitul ei. Dragostea pluteşte în aer, cei doi fiind vizibl foarte fericiţi împreună. "Va doresc Craciun fericit alaturi de cei dragi! ☺️", a scris Simona Halep la descrierea pozei cu iubitul ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro