FOTO / Simona Trașcă, adepta „achizițiilor” sexy! În ce zonă și-a făcut blondina un nou tatuaj. Nu o să-ți vină să crezi! Bărbații sunt în delir

+3 click pentru
galerie

FOTO / Simona Trașcă, adepta „achizițiilor” sexy! În ce zonă și-a făcut blondina un nou tatuaj. Nu o să-ți vină să crezi! Bărbații sunt în delir © Instagram

Simona Trașcă a început în forță vara! Se pare că vedeta vrea să încingă și mai tare acest anotimp, deoarece pare pregătită să-și etaleze trupul în cele mai sexy ipostaze. Iată unde și-a făcut blondina un nou tatuaj!

Nu este un secret faptul că Simona Trașcă este o fană împătimită a tatuajelor. Dovadă sunt multitudinea de desene simbolice ce le are impregnate pe trup, în diverse zone.

Chiar dacă numărul tatuajelor este deja unul considerabil, bomba sexy pare să nu se oprească aici. Ba chiar deloc! Simona Trașcă pare pusă pe fapte mari în vara aceasta, dovadă fiind faptul că și-a tatuat corpul în cele mai intime zone.

De curând, Simona Trașcă a băgat toți bărbații în delir. Îmbrăcată într-o lenjerie neagră, extrem de sexy, blondina și-a etalat posteriorul, oferindu-le fanilor o priveliște de milioane.

Cu această ocazie, blondina le-a dezvăluit admiratorilor de pe rețelele de socializare că și-a mai făcut un tatuaj, unul situat pe coapsă, care îi atinge puțin posteriorul. Simona Trașcă le-a mai transmis acestora că desenul nu este încă gata și că îi va ține la curent până ce-l va termina, veste ce le-a încins și mai tare imaginația masculilor, gândindu-se cât de... sus poate să ajungă tatuajul de senzație.

„Mi-am mai făcut un tatuaj, dar nu este terminat, așa că o să vi-l arăt când o să fie gata”, a spus Simona Trașcă la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro