FOTO / Sore, apariţie incendiară pe plajă. Cum s-a lăsat fotografiată cântăreaţa, în valuri

+3 click pentru
galerie

FOTO / Sore, apariţie incendiară pe plajă. Cum s-a lăsat fotografiată cântăreaţa, în valuri © Instagram

Sore este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Silueta ei impecabilă a stârnit de-a lungul timpului multă admiraţie din partea bărbaţilor, însă, de cealaltă parte, şi multă invidie din partea femeilor. De curând, artista şi-a bucurat fanii cu o ipostază incendiară, lăsându-se fotografiată în costum de baie, în valuri.

Deşi a devenit mămică, Sore are aceeaşi siluetă pe care o avea atunci când a devenit celebră. Frumoasa cântăreaţă se poate lăuda cu o viaţă de vis, la care mulţi aspiră, având în vedere că are o familie minunată, formată din soţul şi fetiţa sa şi o carieră de succes în domeniul artistic. Fanii săi de pe reţelele de socializare au avut de curând un motiv de mare bucurie, atunci când idolul lor s-a înfăţişat într-o imagine de zile mari.

Îmbrăcată într-un costum de baie sexy, negru cu buline albe, frumoasa Sore a făcut furori printre internauţi. Aşeazată în genunchi, cu picioarele în apa limpede, cântăreaţa a reuşit să pună pe jar imaginaţia masculilor, drept pentru care aceştia au reacţionat imediat cu zeci de mesaje.

Dacă vă întrebaţi dacă poza este făcută acum, ei bine, nu. Vedeta le-a transmis acestora că a postat imaginea după ce a cuprins-o melancolia. Lui Sore îi stă gândul doar la vacanţă şi abia aşteaptă să se poată relaxa în cele mai frumoase destinaţii.

"Când afara plouă şi tu te gândeşti la o viitoare, nedefinită-şi-nici-măcar-în-plan vacanţă 🤕🤤", a scris Sore pe contul personal de Instagram, în dreptul fotografiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro