FOTO / Sore, schimbare spectaculoasă de look. Cântăreaţa şi-a lăsat fanii cu gura căscată

+3 click pentru
galerie

FOTO / Sore, schimbare spectaculoasă de look. Cântăreaţa şi-a lăsat fanii cu gura căscată © Instagram

Sore este una dintre cele mai spectaculoase apariţii din rândul vedetelor din showbizul autohton. Cântăreaţa se remarcă atât prin charisma proprie, cât şi prin stilul său original, surprinzându-şi mereu fanii cu câte o schimbare. Iată cum şi-a uimit admiratorii de curând!

Sore are o carieră de succes în industria muzicală, cucerindu-şi fanii cu vocea sa inconfundabilă. Artista nu îi dezamăgeşte niciodată şi îi ţine la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa ei prin intermediul reţelelor de socializare. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când frumoasa cântăreaţa le-a împărtăşit acestora o schimbare spectaculoasă de look.

Dacă v-am făcut deja curioşi, ei bine, Sore şi-a lăsat fanii mască, deoarece s-a afişat într-o ipostază inedită, diferită faţă de cele cu care i-a obişnuit până acum. Cântăreaţa le-a împărtăşit acestora o fotografie în care apare sub un look de şcolăriţă

Îmbrăcată într-un sarafan de catifea fină, de culoare închisă, încheiat sub forma unor fundiţe la nivelul umerilor şi o maletă de culoare închisă, o bentiţă pe cap şi ciorapi lungi în picioare, artista era aşezată într-o bancă, din cadrul unei clase, amintindu-le în acest fel admiratorilor de perioada copilăriei. 

"Aș spune că îți ador noul look, dar aș minți, pentru că ăsta este singurul tău look după care mor și cel în care te văd pe tine Sore cea frumoasă și încrezătoare❤️ Te iubesc și îmi place că îmi aduci aminte mereu de ,,Sara"!❤️❤️ / Doamnee ce frumoasă ❤️❤️❤️🤤", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor de pe Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro