FOTO / Soția lui Ionel Dănciulescu, declarație de dragoste, în văzul tuturor! Marele dinamovist împlinește astăzi 43 de ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Soția lui Ionel Dănciulescu, declarație de dragoste, în văzul tuturor! Marele dinamovist împlinește astăzi 43 de ani © Instagram.com

Astăzi este o zi mare în familia fostului mare fotbalist Ionel Dănciulescu! Danciu Gol împlinește frumoasa vârstă de 43 de ani și, ca în fiecare an, de ziua lui de naștere, soția i-a transmis un mesaj emoționant, în văzul tuturor. 

Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant dinamovist împlinește astăzi, chiar de Sfântul Nicolae, vârsta de 43 de ani. Pentru a-i arăta cât de mult îl iubește, soția dinamovistului, Miki Dănciulescu i-a făcut acestuia o declarație de dragoste, în văzul tuturor. 

Miki Dănciulescu a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea și Ionel Dănciulescu, alături de mesajul:. Mai mult, toate paginile de Facebook făcute de suporterii dinamoviști au postat fotografii cu Ionel Dănciulescu, din cariera sa, alături de mesaje pentru acesta. 

Ce spune Ionel Dănciulescu, despre relația cu fiica lui, Diana

Ionel Dănciulescu este un tătic modern și toată viața a tratat-o pe fiica lui ca pe o prințesă. I-a îndrumat pașii și a lăsat-o să facă propriile alegeri, după bunul său plac. 

„E pasionată de animale, e în anul 2 la facultatea de Medicină Veterinară. Asta e pasiunea ei, nu am îndrumat-o către nimic. Diana și-a ales singură drumul în viață. Eu am susținut-o pentru că așa am considerat, am mare încredere în ea și știu sigur că asta și-a dorit să facă. 
Am avut o relație apropiată cu ea, nu am încercat să-i impun anumite lucruri” 
a spus Ionel Dănciulescu, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro