FOTO / Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, imaginea cuplului perfect. Cum s-au fotografiat cei doi artişti

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, imaginea cuplului perfect. Cum s-au fotografiat cei doi artişti © Instagram

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul autohton. Artiştii sunt în culmea fericirii de când în viaţa lor a apărut rodul iubirii lor, micuţul Alexandru. Dragostea pluteşte în aer pentru cei doi îndrăgostiţi, lucru vizibil în fotografia postată recent de frumoasa brunetă.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. se bucură de o viaţă de vis. Cei doi cântăreţi împart o carieră de succes şi o familie minunată, în care de puţin timp a apărut şi băieţelul lor pe nume Alexandru. Ţinând cont de faptul că nu obişnuiesc să posteze frecvent fotografii împreună, admiratorii lor au fost extrem de încântaţi de imaginea împărtăşită de celebra artistă.

Frumoasa cântăreaţă a postat de curând o fotografia cu ea şi partenerul său de viaţă, Ştefan Bănică Jr. În imagine artistul îşi ţine braţul petrecut în jurul iubitei sale, iar prin zâmbetul de pe buzele celor doi se poate citi cu uşurinţă cât de bine se simt unul în compania celuilalt.

"☺️❤️👶🏻#familie", a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei cu ea şi Ştefan Bănică Jr, postată pe contul său de Instagram.

Fanii au reacţionat imediat, felicitându-i pe aceştia pentru frumoasa lor relaţie prin comentarii şi mii de like-uri.

"Sunteți un cuplu minunat și perfect 🤗❤️ / Frumoşilor! 🤗🤗 / Foarte potriviți! / ❤️❤️ Ce mi-e drag de voi ! ❤️❤️ / Superbi", sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor.

Ştefan Bănică Jr. este un tată model

Deşi are o viaţă activă, agenda fiindu-i încărcată de o mulţime de evenimente, Ştefan Bănică Jr. profită din plin de clipele petrecute cu familia şi o ajută pe Lavinia în creşterea celui mic de fiecare dată când este acasă.

"E minunat să fiu din nou tată. O ajut pe Lavinia cu tot ce are nevoie, în măsura timpului în care sunt acasă. Lavinia e un om extraordinar, foarte dedicată copilului şi care ştie să dea echilibru familiei.", a declarat Ștefan Bănică Jr., potrivit Ok! Magazine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro