FOTO / Ștefan Bănică, tu o mai recunoști? Lavinia Pîrva și-a schimbat radical look-ul! Iubita artistului a șocat pe toată lumea: “Transformarea începe cu schimbarea modului de gândire”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ștefan Bănică, tu o mai recunoști? Lavinia Pîrva și-a schimbat radical look-ul! Iubita artistului a șocat pe toată lumea: “Transformarea începe cu schimbarea modului de gândire” © Instagram

Uau! Lavinia, oare ești chiar tu? Iubita lui Ștefan Bănică și-a schimbat radical look-ul și a șocat pe toată lumea! Cum arată acum artista? Adio brunet, bun venit..

Pe lângă faptul că este un nume consacrat și o voce uau, Lavinia Pîrva se numără printre cele mai frumoase și sexy femei de la noi din țară, dând dovadă de un grad de sex-appeal ridicat. Focoasa brunetă știe cum să atragă toate atenția asupra ei, de fapt.. fosta brunetă, căci vedeta a decis să-și schimbe radical look-ul!

Nu, nu, nu este o glumă, iar galeria foto vă demonstrează asta din plin. Iubita lui Ștefan Bănică a decis că este momentul potrivit pentru o schimbare, așa că, nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la fapte. Adio brunet, bun venit.. gri? Exact așa! Unde mai puneți că fotografia a venit însoțită și de un mesaj subtil, legat în totalitate de schimbări. 

”Toate transformările personale încep cu schimbarea modului de gândire.😉”, a scris Lavinia pe rețelele de socializare. Așa cum vă așteptați, urmăritorii vedetei au fost foare încântați de noul ei look, întrecându-se unii pe ceilalți în comentarii care mai de care mai frumoase. 

”Eşti superbă ❤️❤️❤️❤️/ Esti superba asa/ O doamne ce frumusete!/ Sexy mama! 😍😍/ Cat de bine iti sta asa”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor din mediul online. 

Ce crede Lavinia despre operaţiile estetice

Nu este genul de persoană care să facă dezvăluiri din viaţa personală, însă, din cauza gurilor rele, Lavinia a simţit nevoia să facă lumină în ceea ce privește operaţiile estetice. În urmă cu ceva timp, bruneta susţinea că nu are nicio intervenţie, dar că este de acord cu asta. Totodată, Lavinia a declarat că daca va fi cazul, nu va ezita să apeleze la anumite îmbunătăţiri. 

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație. Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face", declara ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro