FOTO / Tablou de familie ce va rămâne doar o amintire. Cum petreceau Andreea Bălan și George Burcea, în urmă cu o lună, alături de fiicele lor

+4 click pentru
galerie

FOTO / Tablou de familie ce va rămâne doar o amintire. Cum petreceau Andreea Bălan și George Burcea, în urmă cu o lună, alături de fiicele lor © arhiva

În urmă cu un an, Andreea Bălan și George Burcea își formau în sfârșit familia la care au visat dintotdeauna, ei doi și două fetițe drăgălașe pe care le-au așteptat de foarte mult timp. La câteva luni distanță și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și și-au jurat iubire veșnică, iar acum, în luna martie, au anunțat că vor divorța. Imaginile cu cei patru vor rămâne doar o amintire de familie, căci de acum cei doi soți o vor lua pe drumuri separate.

”Andreea Bălan și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi”, acestea erau cuvintele pe care toată lumea și le spuneau atunci când cei soți apăreau în public împreună sau în mediul online, însă de acum va rămâne doar o istorie, căci actorul și cântăreața vor divorța în curând, după ce deja s-au separat și nu mai locuiesc împreună. 

Fanilor nu le vină se creadă că cei care aveau o familie model s-au îndepărtat brusc și fără prea multe explicații, iar pozele din cea mai recentă vacanță a lor, din Mauritius, vor rămâne doar o istorie. 
Andreea Bălan și George Burcea erau mai tot timpul împreună și nu dădeau niciun semn că lucrurile nu mai sunt așa cum ar fi trebuit să fie. În vlogurile postate de cântăreață pe pagina ei de socializare se observa că sunt mai fericiți ca niciodată și își trăiesc iubirea în cel mai frumos mod.

Nunta celor doi a fost una de poveste, iar invitații au petrecut până dimineață. Pentru a imortaliza cel mai important eveniniment din viața lor, Andreea Bălan a decis să-i transforme povestea de iubire într-un clip muzical pe care l-a postat pe canalul său de YouTube. Ca și imaginile, clipul va rămâne doar o amintire plăcută, dar cu un final nefericit. 

Cele două fetițe, Clara Maria și Ella Maya vor avea de acum cu totul altă viață, după cum a spus Andreea Bălan în direct la Xtra Night Show. Chiar dacă George Burcea va veni să le viziteze, nimic nu va mai fi ca înainte, iar momentele petrecute în 4 vor fi cu siguranță uitate de acestea, mai ales că au o vârstă fragedă, trei, respectiv 1 an. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro