George Burcea, amenințări pentru propriul tată. ”Ce poți să-i ceri. Abia aștept să-l văd”

+3 click pentru
galerie

George Burcea, amenințări pentru propriul tată. ”Ce poți să-i ceri. Abia aștept să-l văd” © arhiva

George Burcea a răbufnit pe internet după ce Andreea Bălan a apărut în urmă cu o seară la televizor și a spus care este situația dintre ei în aceste momente. Actorul nu a mai reușit să țină cont de nimeni, iar atunci când s-a gândit la tatăl care, care a apărut și el cu mai multe declarații pe internet, nu s-a mai stăpânit și într-un exces de furie chiar a mărturisit că va face dreptate. 

George Burcea și Andreea Bălan trec printr-o perioadă delicată în aceste momente, iar orice cuvinte spuse la adresa celor doi doare mai mult ca orice altceva. Una dintre persoanele care au făcut acuzații grave și care l-au criticat pe actor este chiar tatăl său, cel care l-a părăsit pe acesta când era doar un copil. După ce a apărut în presă cu mai multe informații legate de fiul său, dar și luându-i apărare Andreei Bălan, George Burcea a ținut să transmită un mesaj tranșat legat de părintele său. 

”Am observat cã domnul Burcea( tata), a iesit în presã în ultimul timp si m-a discreditat total. Ce poți sã-i ceri unui om care și-a bãtut fosta sotie ( mama) pânã la leșin, și-a omorât fosta amantă, si era cât pe ce sã bage un cutit în propriul fiu....Burcea mic...😉.”, se arată în postarea sa.

Actorul mărturisește în același mesaj postat în această dimineață că va face dreptate în acest caz și îi va arăta tatălui său, cu dovezi, cum stau de fapt lucrurile. Se pare că George Burcea știe mai multe informații, iar acestea l-ar putea face pe tatăl său să regrete amarnic cuvintele afirmate în urmă cu mai multe zile, aceste lucruri reieșind din text. 

”În curând îi voi demonta tot ce a spus și abia aștept sã-l vãd cum își înghite amarul din propria cavitate bucalã. Take your time, bro😜”, a mai scris el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro