FOTO / Tily Niculae a născut! „L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Tily Niculae a născut! „L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil” © Instagram

Bucurie imensă în familia lui Tily Niculae. Frumoasa actriță a născut un băiețel de nota 10. Extrem de mândră, artista le-a arătat fanilor prima imagine cu noul membru al familiei, iar cu această ocazie a transmis un mesaj plin de emoție.

Tily Niculae este în culmea fericirii. Astăzi, băiețelul ei a venit pe lume, familia actriței mărindu-se cu încă un membru. Pentru a marca această zi importantă, artista le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare prima fotografie cu minunea de copil, Radu Teodor.

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu - Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ - ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm”, și-a început mesajul Tily Niculae.

Deși ne aflăm într-o perioadă dificilă, actrița este recunoscătoare că familia ei îi este alături. Din păcate însă, fetița ei nu își poate ține încă în brațe frățiorul.

„Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom drăgăli cu toții”, a continuat actrița.

În ceea ce privește nașterea, procedura a decurs foarte bine, iar proaspăta mămică este la fel de sănătoasă ca băiețelul ei.

„Nașterea a decurs bine, mulțumită doamnei doctor și echipei. Au fost răbdători și extrem de atenți într-un moment atât de delicat pentru orice mamă. Eu mă simt bine... așa cum mă știți. În asemenea moment orice simptom dispare! Pufoșenia noastră este înconjurată de lumină și iubire. Este soarele și luna, dragoste din iubirea mea și a lui Popescu. Sunt copleșită, fericită și recunoscătoare! Avem doi copii❤️🙏💋! Mulțumesc, Doamne!”, a mai scris Tily Niculae.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro