FOTO / Toată lumea o știe pe Alexia Eram, dar puțini îi cunosc fratele! Cum arată fiul Andreei Esca. Seamănă ca două picături de apă!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Toată lumea o știe pe Alexia Eram, dar puțini îi cunosc fratele! Cum arată fiul Andreei Esca. Seamănă ca două picături de apă! © Instagram

Alexia Eram este cunoscută atât în țară, cât și în străinătate. Chiar dacă are sute de fani, puțini sunt cei care știu cum arată fretele său. Așa arată fiul Andreei Esca!

Andreea Esca este cea mai fericită mamă. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România, vedeta are o familie pe care mulți și-o doresc.

Dacă pe Alexia Eram ați cunoscut-o și mai mult datorită talentului său muzical, dar și al pasiunii sale pentru vlog, ei bine, aflați că artista are un frate! Chiar dacă este mai mic cu câțiva ani, cei doi seamănă extraordinar de bine, de parcă ar fi gemeni!

De curând, Alexia Eram le-a făcut o mega surpriză admiratorilor care o urmăresc pe Instagram. Așa cum obișnuiește, cântăreața a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețeaua de socializare, loc în care un fan a întrebat-o dacă mai are frați sau surori.

Cu această ocazie, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că are un frate mai mic. Aris îi seamănă leit surorii, dar și mamei sale, potrivindu-se ca două picături de apă. Simpaticul puști are doar 16 ani și cu siguranță frânge la fel de multe inimi ca sora lui, împărțind aceeași frumusețe.

Alexia Eram, gest de solidaritate în plină pandemie

Alexia Eram a reușit să uimească din nou. De această dată, frumoasa artistă a reușit să îi impresioneze pe toți cu altruismul său.

În urmă cu câteva zile, Alexia Eram și-a exprimat altruismul printr-un mare gest de omenie. Artista a postat mai multe fotografii și filmulețe pe contul său de Instagram cu niște pisici abandonate, din dorința de le găsi stăpân. Lucru care, din fericire, s-a și întâmplat.

„E singură fără stăpân. DM dacă ești din București”, a scris Alexia Eram la un InstaStory, în dreptul unei imagini cu una dintre pisici. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro