FOTO / Trupul lui Alex Bodi, o adevărată ”operă de artă”! Iubitul Biancăi Drăgușanu nu a lăsat niciun colț neacoperit de tatuaje

+3 click pentru
galerie

FOTO / Trupul lui Alex Bodi, o adevărată ”operă de artă”! Iubitul Biancăi Drăgușanu nu a lăsat niciun colț neacoperit de tatuaje © instagram

Bianca Drăgușanu are cu ce să se mândrească. Chiar dacă a trecut prin momente dificile în relația cu Alex Bodi, cei doi sunt extrem de fericiți, iar afaceristul face ce face și iese în evidență de fiecare dată.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi, însă în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat între ei, cei doi sunt extrem de fericiți și parcă cu fiecare zi ce trece, unul mai aproape de celălalt. 

Dacă blodina încearcă să-l surprindă pe soțul său în ipostaze cât mai sexy, iată că nici afaceristul nu se lasă cu una cu două, iar recent și-a mai adăugat câteva tatuaje pe corp, iar acum trupul său a devenit o adevărată operă de artă! 

Iubitul Biancăi Drăgușanu și-a tatuat tot spatele cu diferite persoanaje, care mai de care mai colorate, iar recent le-a arătat și urmăritorlor de pe Instagram creația pe care o poartă de acum zi de zi cu el. Afaceristul este foarte mândru și a ținut să-i mulțumească celui care a realizat ”desene” pe trupul său.

„Mulțumesc Maestro pentru efortul depus si pentru aceasta opera de arta!!”, a scris Alex Bodi pe Instagram în dreptul unei filmuleț.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro