FOTO / Tudor Ionescu de la Fly Project și soția, prima vacanță fără copil: „Am stat departe de ea o săptămână”

+4 click pentru
galerie

Tudor și Anamaria Ionescu, în vacanță © spynews.ro

Viața de părinte nu este deloc una ușoară și chiar necesită numeroase sacrificii. Tudor Ionescu de la Fly Project și soția sa s-au putut bucura de o vacanță pe cinste, la un an de la venirea pe lume a micuței Ilinca. 

Cine spune că nu este greu să ai un copil, trebuie neapărat să experimenteze acest lucru, căci nimic nu este simplu atunci când vine pe lume un „pui de om” și totul pare mult mai greu, mai ales atunci când îți împarți viața între familie și fanii care te așteaptă pe scenă. Tudor Ionescu de la Fly Project și soția sa, Anamaria Ionescu au avut parte de o vacanță pe cinste, doar ei doi, la un an de la venirea pe lume a fetiței lor, Ilinca. 

„Eu visez să dorm în vacanță. În această vacanță, visul mi s-a împlinit, am dormit, dar am și văzut niște locuri fix pe gustul meu, cu multă liniște, aer curăț și rece, mi-am dat un reset după o perioadă extrem de aglomerată. Acum, sunt înapoi la studio și la concerte, și-am reluat tot ce am de făcut, încât parcă nici nu a fost vacanță” a declarat artistul, în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

 „Este primul concediu mai lung de când o avem pe Ilinca. Am stat departe de ea o săptămâna. A fost vacanța pe placul lui Tudor. El este mare fan al țărilor nordice și frig. Am reușit să vedem destul de multe locuri în doar o săptămâna. Traseul a fost cam acesta: Amsterdam, Brugges, Gent, Haga, Giethorn, Naarden” a spus și Anamaria Ionescu, pentru www.spynews.ro.

Cei doi soți s-au distrat pe cinste și s-au relaxat împreună, bucurându-se de această vacanță pe care cu siguranță și-o doreau de foarte mult timp. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro