FOTO / Vă mai amintiți de Mihaela Moise? Cu ce se ocupă și cum arată acum Meme, după ce a renunțat la televiziune în urmă cu șapte ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Vă mai amintiți de Mihaela Moise? Cu ce se ocupă și cum arată acum Meme, după ce a renunțat la televiziune în urmă cu șapte ani © arhivă

Haideți că nu aveți cum să o uitați pe Mihaela Moise, zisă și ”Meme”. Au trecut șapte ani de când s-a retras din televiziune, însă, continuă să fie în vizorul presei. Cu se ocupă și cum arată acum jurnalista? 

Mihaela Moise se numără printre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. Și-a făcut debutul în televiziune în emisiunea lui Dan Diaconescu, iar de atunci, nimeni nu a mai ținut-o departe de micile ecrane. Asta până în urmă cu șapte ani, când a luat decizia de a renunța la televiziune și de a se axa mai mult pe viața personală. 

Are 36 de ani și este mămică de fetiță. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Valentin și nu regretă nicio secundă că a renunțat la cariera de pe micile ecrane. Ei bine, anii au trecut, iar o dată cu ei, Meme, căci așa o cunoaște toată țara, nu a stat pe loc și s-a lansat în domeniul afacerilor. 

În urmă cu ceva timp, a avut o agenție de evenimente, dar și un centru pentru bătrâni, pe care, ce credeți? L-a dotat cu jacuzzi și piscină. Acum, focoasa brunetă deține un salon de înfrumusețare și mai nou, s-a apucat și de make-up. Nu se plânge că nu are timp și se împarte de minune între ceea ce-i place și familie, fiind o mămică foarte devotată. 

Cum a fost cerută de soție 

Invitată în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, acum ceva timp, Mihaela Moise a povestit cum a fost cerută în căsătorie. Viitorul său soţ, Valentin, a ţinut chiar să folosească întrebarea la plural, întrebând-o atât pe ea, cât şi pe micuţa din burtică, dacă vor să petreacă restul zilelor împreună.

”S-a pus în genunchi şi a spus: fetele mele, vrei să fii soţia mea. M-a cerut şi pe mine şi pe aia mică. Este un inel drăguţ, pe care mi l-am dorit", a spus bruneta la "XNS".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro