FOTO / Valentina Pelinel, ne ascunzi ceva? Soția lui Cristi Borcea a șocat pe toată lumea, după ce a apărut cu burtica de graviduță la vedere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Valentina Pelinel, ne ascunzi ceva? Soția lui Cristi Borcea a șocat pe toată lumea, după ce a apărut cu burtica de graviduță la vedere © Instagram

Valentina Pelinel, ascunzi ceva de noi? Soția lui Cristi Borcea a șocat pe toată lumea, după ce a apărut cu burtica de graviduță pe rețelele de socializare! Fanii au rămas uimiți! 

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase apariții din lumea mondenă, Valentina Pelinel este o femeie împlinită. Are un soț iubitor și niște copii minunați. Chiar dacă la început, nimeni nu s-a încrezut în relația dintre frumoasa blondină și Cristi Borcea, cei doi au demonstrat că dragostea lor învinge orice barieră, fiind de neoprit.

Ei bine, recent, pe rețelele de socializare, fostul model a șocat pe toată lumea cu ultima sa postare. Valentina Pelinel a adăugat o fotografie cu ea.. însărcinată?! Oare ascunde ceva de noi? Nu, nu, nici gând! Poza a fost însoțită de un mesaj prin care vedeta a lămurit pe toată lumea. ”Amintiri plăcute😍🥰❤”, a scris ea. 

Fanii au rămas uimiți de ipostaza inedită, însă, după ce au citit descrierea, au răsuflat ușurați. ”Bine ca ai precizat că este vorba de o amintire!😂 Esti superbă!”, a comentat o urmăritoare de-a vedetei. 

Familia Borcea-Pelinel a donat peste 100.000 de euro în contextul noului coronavirus

Dată fiind situația creată de COVID-19 în România, Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au alăturat numelor mari din showbiz care au donat în contextul luptei cu virusul ucigaș. Suma oferită de faimosul cuplu a fost de peste 100.000 de euro, bani care au mers direct către Spitalul Colțea din București.

”Dragii nostri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legala de donație catre spitalul Colțea în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiți catre spital începand de azi și pâna la sfarșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza aceste pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm că gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a fost mesajul transmis de Valentina Pelinel, pe pagina sa de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro