FOTO / Cristi Borcea, ai de ce să fii mândru! Imagini de colecție cu Valentina Pelinel și cei mici! Cum arată dimineața perfectă: ”Milan îmi este de mare ajutor”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cristi Borcea, ai de ce să fii mândru! Imagini de colecție cu Valentina Pelinel și cei mici! Cum arată dimineața perfectă: ”Milan imi este de mare ajutor” © Instagram

Cristi Borcea este un bărbat împlinit și cu siguranță are de ce să fie mândru. Imagini de colecție cu Valentina Pelinel și cei mici! Cum arată dimineața perfectă pentru familia celor doi?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se iubesc nespus de mult, iar asta nu o spunem doar noi, ci gesturile, dar și fotografiile care vorbesc de la sine. Deși la început relația lor a fost pusă sub semnul întrebării, pe parcurs, cei doi au demonstrat că iubirea care îi leagă este mai puternică decât orice zvon sau speculație care apare la adresa lor. 

Pe lângă succesul în carieră, pe plan personal, afaceristul este un bărbat împlinit, căci are o familie de milioane: o soție superbă și niște copii minunați. Recent, pe rețelele de socialiare, Valentina Pelinel a postat o imagine de colecție alături de cei mici. Blondina a vrut să scoată în evidență cum arată o dimineață perfectă în familia celor doi. 

Dimineața perfectă în familia Borcea-Pelinel

Între cei mici, la micul-dejun, vedeta radiază de fericire, fiind toată numai un zâmbet. Desigur că ipostaza inedită a venit însoțită de un mesaj, Valentina susținând că fiul cel mare, Milan, îi este mare ajutor. În imagini se observă clar cum băiețelul are grijă de surioara lui. 

”Milan imi este de mare ajutor 😇😊”, a scris soția lui Cristi Borcea. 

Nu a durat prea mult și urmăritorii vedetei au început să se întreacă în comentarii care mai de care mai frumoase la adresa blondinei și a familiei sale. 

”Sunteti minunati👩‍👦👭/ Ce frumos cu surioarele❤️/ O familie frumoasa./ Ce draguti 🎊/ Hehe, ce frumos. 😊😊😊/ Este tatal copiilor ei ,sotul ,iubirea !!rodul iubire sunt aceste trei minuni”, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților la postarea vedetei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro