FOTO / Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se pregătesc de Valentine's Day! Cum s-a fotografiat fericitul cuplu

+4 click pentru
galerie

FOTO / Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se pregătesc de Valentine's Day! Cum s-a fotografiat fericitul cuplu © Instagram

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi au trecut peste toate problemele, iar acum, se bucură în sfârşit de viaţa împreună pe care şi-au dorit-o dintotdeauna! 

Povestea de dragoste dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se numără printre cele mai frumoase din showbiz-ul autohton. Cei doi îşi declară iubirea în public de fiecare dată, fie pe reţelele de socializare, fie pe micile ecrane. Sunt împreună de cinci ani, timp în care au trecut prin multe şi au crescut frumos împreună.

Au trei copii minunaţi care le bucură vieţile în fiecare zi. Cu toate că gurile rele şi zvonurile au încercat mereu să-i despartă, chimia dintre cei doi a fost mai puternică ca oricând. Amândoi au ieşit din relaţii toxice, însă, au reuşit să-şi clădească împreună viitorul.

Blondina este foarte activă pe reţelele de socializare, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde postează de fiecare dată fotografii sau îşi ţine fanii la curent cu ceea ce face. Aşa a făcut şi acum, cu câteva zile înainte de Valentine's Day, sărbătoare pe care cuplul Pelinel-Borcea o petrece de fiecare dată împreună. 

Valentina a adăugat pe contul de Instagram o poză cu cei doi, în care se sărută romantic în faţa camerei. Îmbrăcată într-o rochie de culoare roşie, machiată şi coafată corespunzător, blondina radiază de fericire, alături de "iubirea ei"

Cristi Borcea şi-a obligat toate soţiile să semneze un act de confidenţialitate 

Cristi Borcea s-a săturat ca toate fostele soţii să aducă cuvinte urâte la adresa lui. Aşa că, în paginile documentului pe care femeile l-au semnat, există o clauză, precum căreia, niciuna dintre fostele soţii, iubite, relaţii nu ar voie să adreseze cuvinte urâte despre celelalte foste ale sale sau să apară în diferite emisiuni în care să dezvăluie detalii intime din timpul relaţiei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro