FOTO/ Vica i-a făcut ”cadou” lui Cătălin Botezatu toate săruturile dintre ei. Fanii au rămas uimiți

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Vica i-a făcut ”cadou” lui Cătălin Botezatu toate săruturile dintre ei. Fanii au rămas uimiți © arhiva

Cătălin Botezatu își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar designerul cu siguranță a primit din partea celor apropiați multe cadouri scumpe, însă unii dintre apropiați au decis să-l surprindă pe acesta și într-un alt mod. Botezatu a primit din partea Vicăi un cadou cu totul diferit.

Cătălin Botezatu are partea de surprize incendiare de ziua lui. Desginerul a împlinit astăzi vârsta de 53 de ani, motiv pentru care prietenii i-au făcut cele mai frumoase cadouri. Conturile de socializare ale acestora au fost pline fotografii ce au surprins  momentele frumoase petrecute cu bărbatul, dar Vica Blochina i-a întrecut pe toți. Vedeta a publicat o serie de fotografii în care se sărută cu creatorul de modă cu foarte mult patos: ”La mulți ani bărbatului perfect! Cel mai bun Pupăcios de pe planetă”, a scris Vica Blochina în dreptul fotografiilor incendiare cu Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, la un pas de moarte

Creatorul de modă s-a tot luptat cu diverse probleme de sănătate, în ultima perioadă. Cea mai mare cumpănă de până acum, însă, a fost o operație dificilă, care a avut loc la o clinică din Turcia. Creatorul a stat în sala de operații șase ore, timp în care doctorii i-au extirpat jumătate de colon și i-au făcut o chimioterapie hipertermică. Designerul mai are probleme cu inima, având deja cinci stenturi la inimă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro