FOTO & VIDEO / Andreea Marin, însărcinată?! Vedeta a apărut cu o burtică suspectă

+7 click pentru
galerie

Andreea Marin, însărcinată? © Captură video

Andreea Marin a apărut astăzi în platoul "Prietenii de la 11" într-o ţinută care i-a venit extrem de bine, dar care a ridicat şi câteva semne de întrebare. Este vedeta însărcinată pentru a doua oară? 

Andreea Marin a purtat o ţinută albă, dar destul de largă, iar în momentele în care a dansat părea a se contura o burtică de gravidă. De asemenea, vedeta a radiat de fericire: a dansat, a cântat, a zâmbit larg, semn că lucrurile merg foarte bine în viaţa ei.

"Este un omuleţ sensibil, o iau cu mine, vreau să înveţe cum e viaţa, cu bune şi cu rele. Viaţa nu e toată o strălucire. Vreau să înţeleagă ce înseamnă să dai mai departe, să ai sufletul deschis. Sunt destule greutăţi în viaţă. Dacă nu încercăm noi să o facem mai frumoasă, o să fie umbră tot timpul. Şi noi vrem să fie soare", a spus Andreea Marin despre Violeta, fiica sa. 

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, au o frumoasă relaţie de iubire încă din primăvara anului trecut, iar de atunci vedeta se simte mai fericită şi mai împlinită ca niciodată.

Vedeta a vorbit şi despre un al doilea copil. "Îmi doresc lucrul ăsta (n.r. - să devină mămică), dar încă nu este cazul.  Am să vă anunţ", spunea Andreea Marin în aprilie 2018.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro