FOTO & VIDEO / Andreea Marin, însărcinată?! Vedeta a apărut cu o burtică suspectă

+7 click pentru
galerie

Andreea Marin, însărcinată? © Captură video

Andreea Marin a apărut astăzi în platoul "Prietenii de la 11" într-o ţinută care i-a venit extrem de bine, dar care a ridicat şi câteva semne de întrebare. Este vedeta însărcinată pentru a doua oară? 

Andreea Marin a purtat o ţinută albă, dar destul de largă, iar în momentele în care a dansat părea a se contura o burtică de gravidă. De asemenea, vedeta a radiat de fericire: a dansat, a cântat, a zâmbit larg, semn că lucrurile merg foarte bine în viaţa ei.

"Este un omuleţ sensibil, o iau cu mine, vreau să înveţe cum e viaţa, cu bune şi cu rele. Viaţa nu e toată o strălucire. Vreau să înţeleagă ce înseamnă să dai mai departe, să ai sufletul deschis. Sunt destule greutăţi în viaţă. Dacă nu încercăm noi să o facem mai frumoasă, o să fie umbră tot timpul. Şi noi vrem să fie soare", a spus Andreea Marin despre Violeta, fiica sa. 

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, au o frumoasă relaţie de iubire încă din primăvara anului trecut, iar de atunci vedeta se simte mai fericită şi mai împlinită ca niciodată.

Vedeta a vorbit şi despre un al doilea copil. "Îmi doresc lucrul ăsta (n.r. - să devină mămică), dar încă nu este cazul.  Am să vă anunţ", spunea Andreea Marin în aprilie 2018.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest