FOTO & VIDEO / Ce face Andreea Berecleanu zilnic atunci când ajunge în redacţie: "Sunt fete care mă ştiu de 15 ani"

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu © captură Antena 1

Andreea Berecleanu a fost invitată miecuri seara, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos. Frumoasa prezentatoare TV a vorbit despre operaţiile estetice şi câteva dezvăluiri din viaţa persoanală.

Andreea Berecleanu a afirmat că nu are nicio intervenţie estetică şi că este naturală. Recent, a făcut puclic un mesaj pe o reţea de socializare unde şi-a exprimat părerea despre photoshop şi unde a dezvăluit că este o femeie care nu este adepta retuşurilor.

Andreea Berecleanu a dezvăluit un obicei pe care în face zilnic atunci când ajunge în redacţie la Antena. Ea a spus că mereu fetele de la machiaj, car eo cunosc de 15 ani, o aşteaptă cu masa pusă şi niciodată nu le poate refuza.

"Gătesc de toate, mai puţin mâncare românească. Mâncare românească nu prea ştiu să fac. Cred că este şi greu de făcut. Nu prea mănânc mâncăruri cu sos. Am oameni minunaţi în jurul meu şi am în continuare. Eu lucrez la Antena de 15 ani şi sunt fete la machiaj care mă ştiu de 15 ani. În fecare zi aceste fete mă aşteaptă cu masa pusă şi indiferent dacă am mâncat sau nu, mă pun la masă să mănânc cu ele.", a spus Andreea Berecleanu în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro