FOTO / Vlad Gherman, mesaj emoționant pentru tatăl său de ziua lui de naștere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Vlad Gherman, mesaj emoționant pentru tatăl său de ziua lui de naștere © instagram

Este o zi importantă în viața actorului Vlad Gherman. Astăzi tatăl său își sărbătorește ziua de naștere, iar acesta a ținut să-i transmită un mesaj prin intremediul contului de socializare.

În urmă cu doar câteva zile Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au avut parte de o zi specială deoarece au împlinit 8 ani de relație. Aceștia au țin într-o continuă sărbătoare, iar astăzi au motive din nou să spună ”La mulți ani”. 

Tatăl actorului își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar Vlad Gherman a ținut să-i transmită un mesaje emoționant prin intermediul contului său de socializare. 

Actorul a postat și un colaj de fotografii în care este alături de părintele său, în mai multe ipostaze. ”La mulți ani, tatiCool meu! 😎 Să fii sanatos și fericit, iar după izolare să fii înconjurat, pupat și îmbrățișat de toata familia ta care te iubește mult de tot! ❤️”, a scris el pe Instagram. 

Imediat imaginea a strâns mii de aprecieri, iar fanii au adăugat multe urări de bine pentru tatăl actorului.

Pe Vlad Gherman îl puteți vedea în fiecare miercuri și joi, pe Antena 1, în cel mai tare serial al momentului - ''Sacrificiul''

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro