FOTO / Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografie emoționantă de la prima lor întâlnire. Cum arătau cei doi actori

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografie emoționantă de la prima lor întâlnire. Cum arătau cei doi actori © Instagram

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc, fiind apreciați pentru dragostea și sprijinul pe care și-l oferă necondiționat. De curând, cei doi actori au împlinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestui eveniment important, artiștii le-au împărtășit fanilor o fotografie de la prima lor întâlnire.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman fac o echipă desăvârșită, atât în viața de cuplu, cât și în cea profesională. Pe lângă iubirea pe care și-o împărtășesc de opt ani de zile, cei doi îndrăgostiți împart și aceeași pasiune, în domeniul artistic.

De curând, frumoșii actori au împlinit 8 ani de relație. Timpul a zburat imediat, încât fanilor nu le vine să creadă cât de mult a trecut de când îi admirau pe cei doi în celebrul serial difuzat în urmă cu câțiva ani. Pentru a marca această zi importantă, Cristina Ciobănașu și iubitul ei le-au împărtășit fanilor o fotografie recentă, dar și o imagine de la prima lor întâlnire, în care emoția li se putea citi pe chip.

„Sunt 8 ani de când ai acceptat să ieși cu mine la o întâlnire. O întâlnire care ne-a schimbat viețile amândurora. Am petrecut clipe frumoase, de neuitat, am trăit momente tensionate, am depășit întâmplări triste împreună, am fost alături unul de celălalt, iar toate lucrurile prin care am trecut ne-au făcut să fim astăzi aici ❤️”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro