Zi importantă pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman! Astăzi împlinesc 8 ani de relație

+3 click pentru
galerie

Zi importantă pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman! Astăzi împlinesc 8 ani de relație © instagram

Este o zi importantă în viața cuplului Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Astăzi cei împlinesc opt ani de relație, însă nu pot petrece ca de fiecare dată din cauza coronavirusului, dar și-au făcut declarații de dragoste pe internet.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu formează unul dintre cele mai admirate cupluri de la noi, iar astăzi cei doi au parte de o zi importantă în viața lor. În urmă cu 8 ani se cunoșteau, iar de atunci formează cuplul admirator de zeci de mii de fani. 

Situația actuală nu le permite celor doi să iasă la o cină în oraș să petreacă cei opt ani de relație, însă dis-de-dimineață s-au trezit și i-au pe fanii de această zi specială pentru ei. Cei doi și-au mărturisit dragostea pe care o poartă unul pentru celalalt chiar și prin intermediul conturilor de socializare, acolo unde zilnic sunt foarte activi. 

”Sunt 8 ani de cand ai acceptat să ieși cu mine la o întâlnire. O intâlnire care ne-a schimbat viețile amândurora. Am petrecut clipe frumoase, de neuitat, am trăit momente tensionate, am depășit întâmplari triste împreuna, am fost alături unul de celalalt, iar toate lucrurile prin care am trecut ne-au făcut să fim astazi aici ❤️ #loveyou @cristinaciobanasu_oficial #us #8years”, a scris Vlad Gherman în dreptul unei imagini cu ei doi. 

Nici Cristina Ciobănașu nu s-a lăsat mai prejos și a postat și ea o altă imagine cu ea și Vlad pe contul său de Instagram. ”De 8 ani împreună la bine și la greu. ❤️ #loveu @vladgherman_oficial #happyanniversary #weare1”, a a scris ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro