FOTO / Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au dat în mintea copiilor. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiţi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au dat în mintea copiilor. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiţi © Instagram

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman radiază de fericire. Cei doi îndrăgostiţi sunt văzuţi mereu cu zâmbetul pe buze, atunci când sunt unul în compania celuilalt. De curând, actorii le-au împărtăşit o fotografie de senzaţie fanilor, emoţionându-i prin ipostaza desprinsă din copilărie.

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Deşi sunt împreună de mulţi ani, cei doi sunt la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi unul de celălalt. Chiar dacă pasiunea pentru actorie îi uneşte, aceştia mai au unele momente în care sunt despărţiţi, fiind ocupaţi cu examenele de la facultate.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman profită de fiecare moment petrecut în doi. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când cele două vedete au dat în mintea copiilor. Aşezaţi într-un leagăn, îndrăgostiţii le-au amintit fanilor de pe reţelele de socializare de perioada frumoasă a copilăriei, aducându-le emoţie în suflet

Cu această ocazie, Cristina Ciobănaşu le-a dezvăluit fanilor o dorinţă. Actriţa stă cu gândul la vacanţă, dovadă fiind faptul că şi-a întrebat iubitul de următoarea escapadă la munte.

"Când mai mergem și noi la munte, @vladgherman_oficial? 😍😍😍", a scris Cristina Ciobănaşu pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii cu ea şi Vlad Gherman, semn că aşteaptă cu nerăbdare să îşi facă bagajele pentru o nouă aventură alături de iubitul său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro