Vlad Gherman împlinește 27 de ani. Surpriza colosală primită din partea Cristinei Ciobănașu

+4 click pentru
galerie

Vlad Gherman împlinește 27 de ani. Surpriza colosală primită din partea Cristinei Ciobănașu © Instagram

Vlad Gherman împlinește astăzi 27 de ani, iar iubita sa a ținut să-i facă o surpriză pe măsură. Și, așa cum obișnuiesc de fiecare dată, nu aveau cum să nu împărtășească totul cu fanii lor.

Este zi mare azi în viața Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman. Simpaticul actor împlinește 27 de ani, iar iubita lui a vrut ca acesta să aibă parte de o zi perfectă.

Vlad Gherman a primit din partea iubitei sale un tort delicios, însoțit de tradiționalul ''La mulți ani'' cântat chiar de ea. În plus, alături de tort, frumoasa actriță i-a transmis și un mesaj de suflet iubitului ei, pe rețelele sociale.

''Astăzi este despre el! Îl cunosc de când avea 17 ani🙈 A trecut un deceniu de atunci și în acești 10 ani am petrecut clipe de neuitat alături de el ❤️ Te iubesc sincer, pui! 🥰'', este mesajul transmis de Cristina Ciobănașu aniversatului zilei.

Dar să nu credeți că asta este tot, pentru că petrecerea a început de ieri pentru cei doi. Cristina Ciobănașu și-a scos iubitul în oraș, acolo unde l-a tratat așa cum trebuie. Au mâncat sushi, mâncarea lor preferată, s-au bucurat unul de celălalt și au petrecut timp de calitate în doi. Au fost momente magice, care, firește, au fost împărtășite cu fanii.

La rândul lor, fanii i-au transmis favoritului lor o mulțime de mesaje, în care și-au exprimat urările de bine, dar și dragostea pentru Vlad.

Pe Cristina Ciobănașu și pe Vlad Gherman îi puteți vedea în fiecare miercuri și joi, pe Antena 1, în cel mai tare serial al momentului - ''Sacrificiul''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro