FOTO / Vlăduța Lupău, așa cum n-a mai fost văzută! Ce face în plină pandemie de coronavirus

+3 click pentru
galerie

FOTO / Vlăduța Lupău, așa cum n-a mai fost văzută! Ce face în plină pandemie de coronavirus © instagram

Pandemia de coronavirus ține vedetele în casă, iar acest lucru se întâmplă și pentru Vlăduța Lupău. Cântăreața a rămas acasă, însă și-a schimbat total pasiunile.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi, iar pentru că pandemia de coronavirus s-a instalat și în România, aceasta este nevoită acum să stea la domiciliu și să își găsească alte preocupări.

Dacă în urmă cu doar câteva zile mărturisea pe contul de socializare că acum va putea să citească și să facă ceea ce îi place, Vlăduța Lupău și-a uimit fanii cu o fotografie într-o ipostază în care nu se aștepta nimeni. 

Aceasta s-a filmat într-o gospodărie, dar nu este singură. Are alături de ea un porcușor, dar și un ied de care se bucură foarte mult. Ceea ce e surpinzător este outfit-ul care este cu totul altfel decât este cunoscută în viața de zi cu zi.

Vlăduța Lupău s-a îmbrăcat cu niște haine lejere, de casă, o căciula pe cap și în filmulețul postat hrănea iedul cu un biberon. 

În contextul pandemiei, cântăreața a decis prin intermediul video-urilor postate să le spună fanilor să stea acasă în această perioadă.

”Oficial aceasta este poza mea preferată! Câte inimioare merităm? #Stauacasă”, a scris ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro