FOTO / Vlăduţa Lupău, fotografie emoţionantă alături de nepoţica sa: "Mărțișorul meu". Cele două le-au topit pe loc inimile internauţilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Vlăduţa Lupău, fotografie emoţionantă alături de nepoţica sa: "Mărțișorul meu". Cele două le-au topit pe loc inimile internauţilor © Instagram

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la noi. De curând, frumoasa artistă şi-a bucurat fanii cu o fotografie de senzaţie, alături de nepoţica sa. Ba mai mult, vedeta a avut un mesaj emoţionant pentru cea mică, pe care a ţinut să-l împărtăşească şi admiratorilor de pe reţelele sociale, topindu-le astfel inimile.

Vlăduţa Lupău este o femeie împlinită. Cântăreaţa se bucură de un succes formidabil în industria muzicală datorită talentului său incontestabil, iar pe plan sentimental, artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de alesul inimii sale, Adrian Rus. Recent, vedeta s-a fotografiat într-un cadru superb, ţinând în braţe un bebeluş. Micuţa este chiar nepoţica Vlăduţei Lupău, căreia a ţinut să-i transmită un mesaj de 1 Martie, iar potrivit spuselor sale, copilaşul îi poartă numele.

"În poza asta sunt două VLĂDUȚA LUPĂU ❤️ Mărțișorul meu, primăvara mea, nepoțica mea❗️👼🏻", a scris artista pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu ea şi nepoata sa.

Aşadar, Vlăduţa Lupău menţine o legătură foarte strânsă cu familia sa, motiv pentru care fanii au felicitat-o în număr mare pe reţelele de socializare.

"💙👑❤️Sunteţi minunate! / Să-ți trăiască Vlăduțica! Să aveți o primăvară frumoasă ca și voi! 🤗😘❤️🌺 / Să vă trăiască sunteți frumoase 💞💞💞", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro