FOTO / WOW! Ozana Barabancea nu se mai opreşte din slăbit. Artista arată ca o adolescentă

+3 click pentru
galerie

FOTO / WOW! Ozana Barabancea nu se mai opreşte din slăbit. Artista arată ca o adolescentă © Instagram

Ozana Barabancea este într-o formă de zile mari. Celebra artistă continuă să scape de kilograme în pas alergător, ajungând să aibă o siluetă ce stârneşte multă invidie în rândul femeilor. Mulţumită de rezultatele sale, vedeta le-a transmis un mesaj încurajator internauţilor, prin care îi motivează să facă sport.

Ozana Barabancea radiază de fericire. Vedeta a ajuns la rezultatul dorit de multă vreme şi face orice pentru a se menţine. Artista are un stil de viaţă sănătos, punând foarte mare preţ pe sport, mişcarea fiind cea care o ajută să fie mereu în formă. 

Aşadar, nu este de mirare faptul că o puteţi vedea deoseori în sala de sport. Deşi are o carieră de succes în domeniul artistic, datorită căreia agenda sa este plină de evenimente, Ozana Barabancea nu se neglijează nicio clipă şi are foarte mare grijă de aspectul său fizic. Rezultatele sunt extrem de vizibile, deoarece artista arată acum mai degrabă ca o adolescentă.

"Hai cu puţină mișcare, ca să nu o luăm la deal !!!! Pedeapsa de început de săptămână", a scris Ozana Barabancea în dreptul unei fotografii în care fanii au putut observa cât de mult a slăbit.

Se gândeşte să îşi refacă viaţa?

Ozana Barabancea a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări. Solista a mărturisit că nu se gândeşte să îşi facă o relaţie, chiar dacă fiul şi fiica ei o încurajează către acest pas.

"Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul... Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (...) Dacă n-a fost să fie... Eu sunt foarte bine aşa cum sunt", a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii "Agenţia VIP".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro