FOTO / Zi de sărbătoare în familia lui Jorge! "Azi facem 5 ani de nebunie"

+3 click pentru
galerie

Jorge © instagram

Este sărbătoare are în familia lui Jorge. Prezentatorul emisiunii "Cool Summer Nights" de la Antena Stars, împreună cu soţia sa, Ramona Prodea, au împlinit cinci ani de când şi-au unit destinele.

Cum această mare sărbătoare nu putea fi trecută cu vederea, Jorge i-a transmis soţiei sale un mesaj emoţionant prin intermediul reţelelor de socializare.

"Azi facem 5 ani de nebunie frumoasă împreună. 💏Mulțumesc că mă iubești așa cum sunt. 😀😇 #5years #marriage #sexyjorge", a fost mesajul lui Jorge pentru Ramona Prodea.

Fanii celor doi au reacţionat imediat şi i-au asaltat cu aprecieri şi mesaje. "La mulți ani frumoși și sănătoși 🤗😍💕", "La multiii aniii sănătoși și fericiţiii până la adânci bătrâneți, vă doresc familie frumoasă😘😘😘❤❤❤❤", "Mulți ani fericiți și plini de nebunie și de acum în colo!", au fost doar câteva dintre reacţiile internauţilor.

Pe Jorge îl puteţi vedea alături de Maria Simon în cadrul emisiunii "Cool Summer Nights" care este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.45, la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro