FOTO / Zi mare în viața unui fost concurent MPFM. Tânărul a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

+3 click pentru
galerie

FOTO / Zi mare în viața unui fost concurent MPFM. Tânărul a făcut anunțul în urmă cu puțin timp © facebook

Este o zi importantă pentru Ștefan, fost concurent al show-ului Miresă pentru Fiul Meu, sezonul 5. Tânărul a anunțat pe pagina sa de socializare că bunica, persoana cu care a venit însoțit în competiție, își sărbătorește ziua de naștere, motiv pentru care i-a făcut o urare prin intermediul contului de socializare. 

Ștefan, fost concurent al show-ului Mireasă pentru fiul meu, are parte de o zi importantă în viața sa și a familiei lui. Bunica cu care a venit însoțit în competiția de la Antena 1 își sărbătorește astăzi ziua de naștere, motiv pentru care a ținut să-și anunțe toti prietenii de pe contul său de socializare. 

”La mulți ani bunii!!!! Te iubim”, a scris tânărul concurent pe pagina sa de socializare, iar urările pentru persoana importantă din viața sa nu au încetat să apară. 

Tânărul a reușit în cadrul competiției să își găsească jumătatea, Ana Maria, cea cu care de altfel s-a și căsătorit. Aceștia și-au unit destinele în anul 2018, iar de atunci formează o frumoasă căsnicie.

În cadrul competiției, cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar în momentul în care Ana Maria a fost eliminată Ștefan nu a rezistat fără jumătatea sa și i-a rugat pe restul colegilor să-l voteze pentru a putea părăsi casa MPFM și să își continue relația alături de iubita sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro