Fotografia cu care Mirela Banias a uimit pe toată lumea! Să fie dovada că a născut? FOTO

+3 click pentru
galerie

Fotografia cu care Mirela Banias a uimit pe toată lumea! Să fie dovada că a născut? FOTO © Instagram

Mirela Banias continuă să-şi inducă în eroare următorii de pe Instagram! După ce a afirmat că este însărcinată ca mai apoi burtica să dispară ca prin minune, internauţii au un alt semn de întrebare: Până la urmă era însărcinată şi acum a născut? Şi nu degeaba îşi pun urmăritorii această întrebare. 

Mirela Banias a dat startul "minciunelelor" cu cea legată de nunta cu Vasile Tecar. Apoi, o bună perioadă de timp, a susţinut că este gravidă cu acesta, bărbatul care i-a devenit ulterior soţ. O fotografie în care îşi ţinea mâna pe burtă, publicată în luna mai a acestui an, i-a făcut pe internauţi să creadă cele afirmate de brunetă privind subiectul sarcinii. 

Însă, după această imagine, burtica practic... a dispărut! Acum, Mirela Banias a postat o fotografie cu un bebeluş nou-născut. Nu a ţinut mult timp imaginea pe profilul ei, dar îndeajuns de mult încât să-i facă pe internauţi să-şi pună întrebări. Cine o mai înţelege pe Mirela?!

"A născut Mirela? A pus o poză cu un bebeluş nou născut", s-au întrebat internauţii pe un grup al emisiunii.

Dacă într-adevăr este bebeluşul ei şi a găsit vreo metodă minune de a ascunde burtica, rămâne de văzut! Admiratorii emisiunii "Insula Iubirii" cred însă, că, cel mai probabil, copilul este al unei prietene, iar Mirela a dorit să mai facă puţină vâlvă în mediul online.

"Ori își bate joc cu o poza de pe net, ori a născut altcineva din cei apropiați ei 🙄", "Poate a născut vreo prietenă", sunt doar două din comentariile lăsate de internauţi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro