Fotografia cu care Mirela Banias a uimit pe toată lumea! Să fie dovada că a născut? FOTO

+3 click pentru
galerie

Fotografia cu care Mirela Banias a uimit pe toată lumea! Să fie dovada că a născut? FOTO © Instagram

Mirela Banias continuă să-şi inducă în eroare următorii de pe Instagram! După ce a afirmat că este însărcinată ca mai apoi burtica să dispară ca prin minune, internauţii au un alt semn de întrebare: Până la urmă era însărcinată şi acum a născut? Şi nu degeaba îşi pun urmăritorii această întrebare. 

Mirela Banias a dat startul "minciunelelor" cu cea legată de nunta cu Vasile Tecar. Apoi, o bună perioadă de timp, a susţinut că este gravidă cu acesta, bărbatul care i-a devenit ulterior soţ. O fotografie în care îşi ţinea mâna pe burtă, publicată în luna mai a acestui an, i-a făcut pe internauţi să creadă cele afirmate de brunetă privind subiectul sarcinii. 

Însă, după această imagine, burtica practic... a dispărut! Acum, Mirela Banias a postat o fotografie cu un bebeluş nou-născut. Nu a ţinut mult timp imaginea pe profilul ei, dar îndeajuns de mult încât să-i facă pe internauţi să-şi pună întrebări. Cine o mai înţelege pe Mirela?!

"A născut Mirela? A pus o poză cu un bebeluş nou născut", s-au întrebat internauţii pe un grup al emisiunii.

Dacă într-adevăr este bebeluşul ei şi a găsit vreo metodă minune de a ascunde burtica, rămâne de văzut! Admiratorii emisiunii "Insula Iubirii" cred însă, că, cel mai probabil, copilul este al unei prietene, iar Mirela a dorit să mai facă puţină vâlvă în mediul online.

"Ori își bate joc cu o poza de pe net, ori a născut altcineva din cei apropiați ei 🙄", "Poate a născut vreo prietenă", sunt doar două din comentariile lăsate de internauţi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest