Mirela Banias, o nouă gafă pe internet. S-a făcut de râs, după ce şi-a photoshopat greşit o poză din vacanţă

+3 click pentru
galerie

Mirela Banias, o nouă gafă pe internet. S-a făcut de râs, după ce şi-a photoshopat greşit o poză din vacanţă © Instagram

Nicio vacanţă fără o gafă din partea Mirelei Banias. Fosta concurentă de la Insula Iubirii face ce face şi reuşeşte să intre, din nou, în gura fanilor emisiunii.

Mirela Banias, vacanţă cu soţul în Egipt

Mirela Banias şi soţul său, Florin, au plecat într-o vacanţă de zile mari în Egipt, acolo unde se distrează şi se pozează. Fosta concurentă nu evită să se laude cu imaginile care mai de care mai spectaculoase din vacanţă, însă pe lângă fală, Mirela Banias a reuşit să se facă iar de râs.

Mirela Banias s-a pozat alături de soţul său, în timp ce se sărutau pasional. Însă, surpriză. Nu am putut să nu observăm cum photoshop-ul i-a dat, din nou, cu virgulă brunetei. Chiar dacă este o femeie frumoasă, Mirela Banias, este, probabil, nemulţumită de felul în care arată, astfel că a vrut să-şi mai subţieze din gamba piciorului, însă, din păcate pentru ea, nu a mai avut răbdare să photoshopeze şi celălalt picior, astfel că imaginea de ansamblu nu este una prea fericită.

În fotografia postată de Mirela Banias se poate vedea că diferenţa dintre gamba piciorului stângă şi cea a piciorului drept este imensă, astfel că o să sfătuim să mai ia câteva lecţii de photoshop înainte de a-şi modifica iar pozele.

În plus, Mirela Banias nu este la prima abatere. În luna martie, când a plecat în Cuba, fosta concurentă a făcut, de asemenea, aceeaşi greşeală, atunci când, din nou, şi-a photoshopat greşit poza.

Mirela Banias şi-a minţit fanii în legătura cu nunta

Deşi a avut parte de multă susţinere din partea fanilor emisiunii, Mirela Banias şi-a bătut joc de oamenii care o iubesc. Aceasta i-a minţit în legătură cu nunta sa. Fosta concurentă de la Insula Iubirii s-a căsătorit civil şi religios în această vară, totul spre surprinderea fanilor, pe care îi anunţase încă din primăvară că a făcut cununia civilă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro