Francisca, emoționată până la lacrimi. Care a fost motivul pentru care a izbucnit în plâns

+3 click pentru
galerie

Francisca, emoționată până la lacrimi. Care a fost motivul pentru care a izbucnit în plâns © captura foto

Francisa Dulceanu și Bogdan Lățescu au avut parte de o petrecere de vis în urmă cu doar câteva săptămâni. Cântăreața a fost foarte emoționată, iar la un moment dat a izbucnit în lacrimi. 

Francisa Dulceanu a îmbrăcat rochia de mireasă în luna septembrie. Cântăreața a fost invitată la Răi Da Buni unde a dat mai multe detalii referitoare la cel mai frumos eveniment din viața ei. Vedeta a avut peste 500 de invitați, iar petrecerea a ieșit așa cum și-a dorit. Emoționată peste măsura, aceasta a avut lacrimi în ochi atunci când un vornic a recitat câteva versuri în care era implicată ea, dar și părinții acesteia.
,,Este un vornic care recită niște versuri emoționante [...] de mamă, tată, fata pleacă de acasă [...] Sunt niste versuri ce se transmis din tată în fiu'', a povestit Francisca la Antena Stars

Invitații la fericitul eveniment au avut parte de o seară pe cinste. Tinerii miri au pregătit numeroase surprize, iar petrecerea a durat până la 6 dimineața.  

Cine a prins buchetul

Un motiv în plus pentru Francisca a fost faptul că atunci când a aruncat buchetul, acesta a fost prins chiar de către prietena ei. Deși nu are încă un iubit, artista a mărturisit în cadrul emisiuni, că o să-i găsească un viitor mire.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro