Fratele lui Liviu Vârciu a murit. ''Regretul meu este că nu am stat mai mult cu el''

+3 click pentru
galerie

Fratele lui Liviu Vârciu a murit. ''Regretul meu este că nu am stat mai mult cu el'' © Instagram

Liviu Vârciu este mereu cu zâmbetul pe buze şi lasă de fiecare dată impresia că totul este doar lapte şi miere în viaţa sa. Ei bine, lucrurile nu stau deloc în acest fel, iar îndrăgitul actor are o mare durere în suflet.

Puţini sunt cei care ştiu, dar în urmă cu zece ani, Liviu Vârciu şi-a pierdut fratele. Ionuţ Vârciu a încetat din viaţă în urma unui accident rutier extrem de grav, care a avut loc în Constanţa.

Ionuţ Vârciu se afla la volanul propriei maşini, iar la un moment dat din cauza unui motociclist care a trecut în mare viteză pe lângă el, Ionuţ Vârciu a tras de volan pentru a-l evita, iar atunci a pierdut controlul. Fratele lui Liviu Vârciu a ajuns cu maşina în şanţ şi din păcate şi-a pierdut viaţa pe loc.

A fost durere mare în familia îndrăgitului actor, iar păriniţilor săi le-au trebuit ani buni pentru a înţelege cele întâmplate. Au trecut zece ani de atunci, însă durerea a rămas la fel de mare. Liviu Vârciu evită să vorbească despre acest subiect trist, însă în urmă cu ceva timp şi-a luat inima în dinţi şi a făcut câteva dezvăluiri emoţionante despre fratele său drag.

„Că nu e lângă mine frăţiorul meu… E singurul lucru care mă întristează. Mă gândesc să vină, să vadă că am reuşit, că mi-am făcut o casă, că mi-am luat ce a trebuit să-mi iau, că, uite, am copiii lângă mine. Ăsta e singurul lucru care mă întristează”, a spus Liviu Vârciu, în urmă cu mai mult timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro