Motivul halucinant pentru care fratele lui Mirel Rădoi s-a certat cu soţia şi s-a aruncat de la etaj! Mihai Nicuşor avea probleme mari

+2 click pentru
galerie

Motivul halucinant pentru care fratele lui Mirel Rădoi s-a certat cu soţia şi s-a aruncat de la etaj! Mihai Nicuşor avea probleme mari © arhivă

Luni, fratele lui Mirel Rădoi, Mihai Nicuşor Rădoi, a încercat să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul de 37 de ani s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia. Acum, informaţii şocante ies la suprafaţă, referitoare la problemele care l-au împins să facă acest gest. 

Mihai Nicuşor Rădoi ar fi vrut să se sinucidă după o partidă la jocurile de noroc, în care ar fi pierdut apartamentul familiei, cumpărat de Mirel Rădoi. Mihai Nicuşor ar fi un împătimit al jocurilor de noroc şi ar fi pierdut de-a lungul timpului zeci de mii de euro, potrivit Antena Stars.

Când a aflat, soţia sa a decis să îl părăsească. Femeia şi-a luat bagajele şi a plecat. El ar fi sunat-o, rugând-o să se întoarcă, dar femeia a refuzat, iar atunci fratele lui Mirel Rădoi a decis să se arunce de la etajul patru. 

Mirel Rădoi a ajuns la spital, la fratele său

Mirel Rădoi a ajuns la spitalul în care fratele său, Mihai Nicuşor, este internat după ce a încercat ieri să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care locuiește. Selecționerul naționalei de tineret nu a vrut să dea detalii despre situația dramatică prin care trece, scrie observator.tv.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro