Fratele lui Tristan Tate, aroganța supremă: "În București stau cu prietenii mei mafioți"

+3 click pentru
galerie

Tristan si Cobra Tate © Facebook

Andrew Tate duce o viață de lux alături de fratele lui, deja celebru, prin prisma faptului că este iubitul Biancăi Drăgușanu. Atunci când nu se mândrește cu bolizii lui de lux sau cu domnișoarele pe care le scoate în club, Cobra Tate ține monologuri dure pe Facebook. 

Recent, Cobra Tate a postat un mesaj tranșant pe Facebook, după ce echipa națională de fotbal a Angliei a ratat calificarea în finala Cupei Mondiale.

"Mulțumesc din suflet pentru asta. Acum pot să stau în București și să fac milioane de lei cu prietenii mei mafioți în timp ce îmi conduc mașinile de lux fără nici o interdicție de viteză și să ies pe stradă fără să ă tem că dă un camion peste mine sau sunt victima unui atac cu acid. Londra este plictisitoare și periculoasă și plină de oameni neinteresanți. Bine, acest loc este periculos pentru voi, dar nu și pentru mine. Fac doar ce vreau eu. Nu trece nimeni peste nimeni. Nimeni. Fotbalul nu vine acasă. Tate nu vine acasă. Anglia nu are viitor.", a scris Cobra Tate pe Facebook. 

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav, iar în prezent, are o relație cu americanul Tristan Tate, un afacerist mult mai tânăr ca fostul său soț. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro