VIDEO / Exclusiv! Cobra Tate, "cumnatul" Biancăi Drăguşanu, despre o posibilă nuntă între blondină şi fratele său. "Ea e din familie"

+5 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, fericită alături de Tristan Tate

Cobra Tate, fratele lui Tristan Tate, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre relaţia fratelui său cu Bianca Drăguşanu, dar şi despre toate speculaţiile din ultima perioadă.

Emory Andrew Tate, cunoscut ca şi Cobra Tate, a fost destul de reţinut în declaraţii, însă nu a omis să vorbească despre o posibilă nuntă între Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, fratele său. Ba chiar întrebat fiind de o viitoare nuntă, acesta a ţinut să lase curioşii în suspans şi să spună că se va afla dacă va fi vorba de aşa ceva.

"Veţi afla. Eu întotdeuna sunt omul de onoare (întrebat dacă el va fi cavalerul de onoare)", a spus Cobra Tate la Antena Stars.

De asemenea, Cobra Tate a vorbit şi despre ce înseană Bianca Drăguşanu în viaţa lui şi a fratelui său, pe care o consideră parte din familie, dar a ţinut să-şi spună şi părerea cu privire la Mia, presupua fostă iubită a lui Tristan Tate.

"Fratele meu este familia mea. Da, Bianca face parte din familie acum! De ce nu am mers la nunta surorii mele? De când Bianca decide unde merg eu? Nu am mers la nunta surorii mele pentru că am fost prea ocupat să mă distrez în România. Da, ne-am distrat şi am uitat. Cine este Mia? Niciodată nu am auzit de ea. Toată lumea îmi cunoaşte familia. Este cea mai tare familie de pe pământ", a mai spus fratele lui Tristan Tate, în exclusivitate pentru Antena Stars.

De asemenea, ţinând cont de faptul că în ultima perioadă Bianca Drăguşanu a început să-şi vândă diferite obiecte vestimentare pe internet şi punctând faptul că Cobra Tate a spus că este sărac, reporterul nostru a vrut să ştie dacă Bianca îşi vinde din lucruri pentru iubitul ei.

"Deci, de aceea Bianca îşi vinde lucrurile pe internet? Să îl ajute pe Tristan? Şi pe tine? Te întreb dacă Bianca îşi vinde lucrurile, genţile, ochelarii, ochelarii de soare şi pantofii pe internet", a întrebat reporterul Antena Stars.

"Întreabă-mă altceva!", a fost răspunsul sec al lui Cobra Tate, care nu a vrut să dea mai multe detalii.

În plus, Cobra Tate a răspuns şi la întrebarea dacă deţine un studio de videochat, aşa cum s-a auzit, fratele lui Tristan Tate dezminţind acest lucru.

"Nu! Asta chiar nu e adevărat! Nu este adevărat. Cunosc nişte fete care fac videochat, cred că toată lumea din România ştie. În cluburi le-am cunoscut, aici, acolo. Crezi că un fost campion mondial la kick boxing este agresiv? Vă mulţumesc foarte mult. La revedere! Mulţumesc!", a mai spus Cobra Tate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro