VIDEO / Exclusiv! Cobra Tate, fratele iubitului Biancăi Drăguşanu, interviu în premieră despre afacerile familiei. "Sunt sărac"

+5 click pentru
galerie

Cobra Tate, interviu exclusiv despre afacerile familiei sale

Cobra Tate, fratele deja cunoscutului în showbizul autohton Tristan Tate, iubitul Biancăi Drăguşanu, a oferit un interviu de senzaţie, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Emory Andrew Tate, cunoscut ca şi Cobra Tate, este un tânăr inteligent, cu simţul umorului şi cu multe planuri de pus în aplicare. Chiar dacă numele fratelui său stă pe buzele tuturor, după ce s-a aflat de relaţia pe care o are cu Bianca Drăguşanu, şi Cobra, fratele lui Tristan a intrat în atenţia publică. Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, Cobra Tate a vorbit despre starea sa financiară.

"Nu sunt plătit pentru acest interviu. Mă simt sărac. Sper că vei plăti pentru această cafea sau voi avea probleme. Sunt sărac. Nu am nimic, nu am absolut nimic, am venit în România cu nimic, încă nu am nimic", a  spus Cobra Tate pentru Antena Stars.

Cobra Tate s-a ţinut şi de glume, spunând că nu are bani să plătească cafeaua şi că nu refuză dacă reporterul nostru ar vrea să-i achite nota.

"Dar eşti în nordul Bucureştiului, la o cafenea de lux. Nu ai bani să plăteşti pentru această cafea? Pot să plătesc pentru această cafea?", a fost întrebarea reporterului.

"Da, te rog", a fost răspunsul lui Cobra Tate.

Mai multe detalii picante despre afacerile şi povestea de viaţă a fraţilor Tate, aflaţi doar de pe www.Spynews.ro şi la Star Magazin, de la ora  14:00. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro