Fratele Savetei Bogdan a murit. Cântăreața l-a condus deja pe ultimul drum

Fratele Savetei Bogdan a murit. Cântăreața l-a condus deja pe ultimul drum © Arhivă

Saveta Bogdan este în doliu! Fratele cântăreței, Maxim, a încetat din viață, iar artista l-a condus deja pe ultimul drum. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Saveta Bogdan, pe pagina ei de socializare.

Saveta Bogdan a anunțat, pe rețelele de socializare, că fratele ei mai mic cu doi ani a încetat din viață. Maxim a murit departe de ochii lumii, artista preferând să nu facă publică suferința ei până în aceste momente, după ce l-a condus pe ultimul drum.

Mesajul sfâșietor transmis de Saveta Bogdan

Îndurerată, cântăreața de muzică populară a scris câteva cuvinte, în care spune că nu îl va uita niciodată pe fratele ei, care va rămâne mereu în sufletul și amintirea ei.

„Astăzi l-am condus pe ultimul său drum pământesc, pe fratele meu cu doi ani mai mic, pe MAXIM! Frățiorul meu drag, vei rămâne veșnic în sufletul meu și al fiicei mele! Dumnezeu sa îi așeze sufletul în Ceata Sfinților! Dumnezeu să îl odihnească în pace! CU SFINȚII ODIHNEȘTE HRISTOASE, SUFLETUL ADORMITULUI ROBULUI MAXIM!”, a scris Saveta Bogdan.

Fratele artistei s-a luptat cu o boală cumplită

Acum nu multă vreme, Saveta Bogdan vorbea, printre lacrimi, de drama prin care trecea fratele ei, măcinat de o boală care parcă l-a lovit de nicăieri. Cântăreața a spus că a avut un șoc când l-a văzut pe Maxim la spital, boala schimbându-l total.

„Noi trebuie să ne mai controlăm din când în când. Trebuie să facem şi problele hepatice. A dus pe picioare o hepatită B, fără să ştie. Nu a simţit absolut nimic. Şi când l-am văzut azi la spital am început să plâng, să urlu... şi el şi eu. E foarte schimbat. E atât de slab... Slab şi la faţă şi la mâini. Nu mănâncă, nu are poftă de mâncare”, spunea Saveta Bogdan, la „Agenția VIP”.

Saveta Bogdan și fratele ei nu se mai văzuseră de aproximativ doi ani, însă cei doi reușiseră să mențină o legătură strânsă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro