A ajuns de râs pe internet cu „Împodobește, mamă bradul”, acum Fuego reacționează: „Mă afectează glumele de prost-gust”

+3 click pentru
galerie

A ajuns de râs pe internet cu „Împodobește, mamă bradul”, acum Fuego reacționează: „Mă afectează glumele de prost-gust” © arhivă

Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști și de curând toată lumea și-a dat seama că artistul are și simțul umorului!

De-a lungul timpului, pe internet s-au viralizat numeroase glume cu și despre Fuego. Invitat într-o emisiune de televiziune, îndrăgitul artist a povestit că se amuză copios la glumele bune făcute pe seama lui, dar că îl deranjează teribil cele proaste, făcute de oameni neinspirați. 

Cu simțul umorului foarte dezvoltat și cu zâmbetul pe buze, Fuego i-a uimit pe toți atunci când a fost întrebat, într-o emisiune de televiziune, ce părere are despre glumele făcute pe seama lui. 

„Cât de mult te afectează glumele făcute pe seama ta/
Sunt glume bune, la care râd non stop! Sunt glume superbe, care sunt făcute de oameni deștepți. Normal că mă afectează glumele de prost gust, dar glumele bune le gust și eu.  Toată lumea se trage din maimuță, doar Fuego din măicuță, pentru că eu cânt despre mamă, iar asta-i tare de tot!
Dă-i lui Fuego un glob și bagă-l într-o cameră cu 10 brazi, să-i împodobească. Asta iar e tare”
a spus Fuego, cu zâmbetul pe buze. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro