Gabi Enache tună şi fulgeră: "Am plătit absolut tot ce trebuie pentru fetiţa mea"

+3 click pentru
galerie

Gabi Enache tună şi fulgeră: "Am plătit absolut tot ce trebuie pentru fetiţa mea" © Instagram

Se ştie de ceva timp de problemele dintre Gabi Enache şi Mădălina, fosta soţie. Recent, au apărut informaţii conform cărora mama fetiţei fotbalistului l-a dat în judecată pentru că nu ar fi plătit pensie alimentară. 

În direct la Antena Stars, Gabi Enache a declarat ce se petrece şi de ce nu reuşeşte să îşi vadă fetiţa. De asemenea, a vorbit şi despre procesul de executare silită, după ce fosta soţie l-a acuzat că nu ar fi plătit pensia alimentară pentru fiica lor. 

"Sunt foarte deranjat de ce apare, sunt foarte deranjat de lucrurile care nu încetează odată. Nu trebuie să ştie absolut nimeni de ce se întâmplă. Eu am cele mai mari dovezi lună de lună, am plătit tot ce trebuie. Am plătit absolut tot ce trebuie pentru fetiţa mea. Pe mine mă deranjează că se asociază numele meu şi familia mea numai cu bani. Am ajuns la un moment în care copilul a ajuns o afacere. Asta este cea mai mare problemă. De ce nimeni nu vorbeşte că nu apare cu fetiţa. De ce nimeni nu vorbeşte că fetiţa stă de 6 luni la bunici. Ee nu pot vedea fetiţa că am serviciu aici şi sunt rugat să merg la Hunedoara să o văd. 

Ea când intervine, vorbeşte numai de bani. N-am auzit din gura ei să spună că fetiţa are nevoie de un ghiozdănel. Eu am plătit 600 de euro, în fiecare lună. Nu am făcut nimic fără acte doveditoare. Părinţii mei s-au ocupat de aspectul ăsta, atunci când eu am fsot plecat din ţară. Probabil vrea publicitate, nu ştiu. Lucrurile astea nu s-au văzut, când ea stă mereu plecată. Iar o problemă mare e când tu spui de fetiţă, dar nu stai cu fetiţa. Niciodată nu am auzis să îmi spună să îi dau bani pentru fetiţă, pentru hăinuţe. I-aş fi luat de 1600 de euro, nu de 600 de euro. Am auzit numai: „dă-mi bani pentru vacanţe/ te dau în judecată”  Am un proces pe rol despre ce s-a vorbit, de executare, iar în octombrie este termenul. Eu nu am avut venituri şi mi s-au pus bani în plus. Dar mereu am dat 600 de euro pe lună unui copil pe care nu a dus-o nici măcar la gradiniţă. Fetiţa stă la bunici, dar când îmi spune că Mia este mama ei, care e bunica ei...e crunt. (...) Acum, mai nou, iese cu colegii mei din echipa, de la Astra. Va dați seama la ce nivel a ajuns, are obrazul gros, nesimtirea, nici nu știu cum sa le mai numesc. S-a ajuns prea departe. Nu ma interesează viața ei, ci numai cea a copilului meu şi cum trăieşte copilul meu", a spus Gabi Enache la Antena Stars.

Gabi şi Mădălina Enache s-au căstorit în 2014, după doi ani de relaţie. Nunta a avut loc în Deva, iar naşi le-au fost Nicoleta și Ioan Niculae, patronul de la Astra Giurgiu. 

Trei ani mai târziu au decis să divorţeze. Fiica celor doi a rămas la Mădălina, Gabi fiind nevoit să plătească pensie alimentară.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro