Gabriel Cotabiţă s-a săturat de muzica Irinei Rimes. "E prea mult"

+3 click pentru
galerie

Gabriel Cotabiţă s-a săturat de muzica Irinei Rimes. "E prea mult" © Facebook / Instagram

Gabriel Cotabiţă este unul dintre cei mai mari artişti din România. A scris istorie în muzică, este iubit şi apreciat de o ţară întreagă, iar fanii sunt la picioarele sale.

Pentru că a trecut prin mai multe epoci ale muzicii româneşti, Gabriel Cotabiţă are cunoştinţe temeinice în acest sens, tocmai de aceea şi-a permis să-şi dea cu părere cu privire la noul trend din industria muzicală.

Într-un mesaj postat pe reţelele sociale, Gabriel Cotabiţă a ţinut să-şi spună părerea cu privire la noul val din muzica românească. Fără să jignească pe cineva, Gabriel Cotabiţă a ţinut doar să explice că simte că radioul românesc este ticsit doar de anumiţi artişti.

Gabriel Cotabiţă încearcă să explice că, deşi foarte mulţi cântăreţi de la noi sunt foarte buni, melodiile lor nu ajung la radio pentru că posturile sunt ocupate doar cu artişti ca Irina Rimes, Carla's Dreams şi The Motans. Reacţia lui Gabriel Cotabiţă a pornit de la faptul că atunci când merge cu maşina ascultă la radio, iar în acest fel a putut să facă această constatare.

"Altceva mi-a atras atenția. Dacă e muzică românească, obligatoriu auzi Carla's Dreams, The Motans și Irina Rimes. Cu tot respectul pentru valoarea incontestabilă a proiectelor, dar...nu cumva e prea mult. Am înțeles că producătorii investesc foarte mult în promovarea pe radio, se plătește bine dar haideți să păstrăm bunul simț. Nu am să cred niciodatā în sintagma “asta dorește lumea”. Lumea nu poate să dorească ceva ce nu știe și așa se ajunge la anomalii care se descoperā în aparițiile live care sunt penibile. Nu e suficient să cânți live trebuie să cânți bine", a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, iar mulţi dintre aceştia i-au dat dreptate, subliniind faptul că, deşi cei trei artişti enumeraţi mai sus sunt foarte buni şi îşi fac meseria, posturile de radio ar trebui să promoveze şi "altceva".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro