Gabriela Cristea a avut un atac de panică din cauza izolării: „Am avut așa un moment de anxietate”

Gabriela Cristea a avut un atac de panică din cauza izolării © Instagram

Izolarea poate face victime în rândul populației, mai ales dacă petreci foarte mult timp fără să mai ieși în societate. După ce a vorbit despre amețelile pe care le-a resimțit atunci când s-a urcat la volan, pentru prima oară în două luni, Gabriela Cristea a dezvăluit că s-a confruntat, de fapt, cu un atac de panică.

Contactată de reporterii Antena Stars, Gabriela Cristea a povestit totul despre episodul neplăcut de care s-a lovit acum doar câteva zile. Vedeta a ieșit atunci să facă niște cumpărături, un lucru de care se ocupa în mod normal soțul ei, Tavi Clonda. Când s-a urcat la volan, însă, s-a pierdut.

Gabriela Cristea, atac de panică din cauza izolării

Vedeta a explicat că s-a pierdut din cauza incertitudinii, mărturisind că faptul că a stat atâta timp izolată a făcut să nu știe exact ce să facă în contextul actual.

„Un semi atac de panică, m-a luat cu amețeală. Am avut așa un moment de anxietate, dar mi-am revenit repede. Am ieșit a doua oară, dar a fost destul de complicat pentru că, na, m-am panicat pentru că nu știam cum stă treaba. Între timp, astăzi am ieșit și în oraș, adica în București, că noi stăm în Corbeanca și am văzut că e mult mai ok decât paranoia noastră de acasă”, a spus prezentatoarea, la Antena Stars.

Din fericire, lucrurile s-au liniștit, iar Gabriela Cristea rămâne optimistă și crede că lucrurile vor merge bine după 15 mai.

„M-am mai liniștit. Totul este ok și sunt convinsă că după 15 lucrurile nu vor fi atât de agresive pe cât par. Oricum, eu cred că cei care au stat până acum în casă vor avea reacții ca cele pe care le-am avut și eu, unii mai profunde, alții mai puțin, dar ideea este să nu dăm toți buluc, cum se zice “s-a spart ușa” și să ieșim cu toții pe stradă”, a mai povestit vedeta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro