Gabriela Cristea a făcut avort, înainte să împlinească 20 de ani. Motivul pentru care a luat această decizie

Gabriela Cristea a făcut avort, înainte să împlinească 20 de ani. Motivul pentru care a luat această decizie © Arhivă

În prezent, este o femeie împlinită, cu o carieră impresionantă la activ și cu o familie minunată. Însă, Gabriela Cristea a trecut prin mari cumpene ca să ajungă unde este acum. Vedeta a avut mereu probleme cu sarcinile, fiind nevoie de tratamente intense ca să poată să le aibă pe cele două fiice ale sale.

La o vârstă fragedă, chiar înainte de a împlini 20 de ani, Gabriela Cristea s-a lovit de o situație cruntă, pe care nicio femeie nu și-o dorește. Din cauza unor probleme grave de sănătate, a fost forțată să facă întrerupere de sarcină.

Gabriela Cristea, avort la 19 ani

Despre cumplita experiență a vorbit și prezentatoarea, în câteva rânduri. A explicat că au apărut niște complicații, în urma cărora a fost nevoită să facă avort și să petreacă ceva timp pe patul de spital.

„Am avut o intervenție fiindcă am avut complicații. Am făcut un avort. Aveam 19 ani”, a explicat Gabriela Cristea. „Dar, am stat internată câteva zile în spital. Cine a alimentat chestia asta ar trebui să citească puțin despre ce înseamnă viața sexuală.”

În prezent, Gabriela Cristea este fericita mamă a două fetițe superbe: Victoria și Iris. Este căsătorită cu Tavi Clonda, bărbatul care i-a adus împlinire sufletească, după mariajul eșuat cu Marcel Toader. Deși a făcut multe tratamente de fertilizare ca să rămână gravidă, Gabriela Cristea a dezvăluit că, spre surprinderea ei, cea de-a doua sarcină a venit pe cale naturală!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro