Ce apariție! Gabriela Cristea și-a etalat noua siluetă în cadrul unui eveniment monden

+3 click pentru
galerie

Ce apariție! Gabriela Cristea și-a etalat noua siluetă în cadrul unui eveniment monden © Facebook

Gabriela Cristea se bucură de o siluetă de vis! De când ține un regim destul de strict, prezentatoarea TV de la Antena Stars se mândrește cu schimbarea ei. Recent, vedeta și soțul ei au participat la un eveniment monden, acolo unde ea a atras privirile tuturor.

Gabriela Cristea a purtat o rochie neagră, scurtă până peste genunchi, care deși era destul de largă, a lăsat la vedere faptul că vedeta a slăbit. Pantofii de aceeași culoare ca rochia, cu toc înalt, au contribuit mult la apariția sexy. Cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea TV a pozat fericită la brațul lui Tavi Clonda. 

"Sunteți superbi! / Se cunoaște că ai slăbit, Gabriela! Îți stă foarte bine! / Cel mai frumos cuplu din showbiz / Foarte bine arăți, schimbată complet în bine! / Ce ai slăbit! Continuă așa / Te avantajează rochia și ai și slăbit. Se vede la față în special", au reacționat prietenii Gabrielei Cristea. 

Gabriela Cristea urmează un regim alimentar foarte bine calculat. Vedeta susține că acest stil de viață sănătos o ajută mult, însă refuză să se cântărească. Preferă să vadă schimbarea cu ochiul liber. "Draga mea, habar nu am că nu mă cântăresc. Refuz să mai fiu sclava cântarului si să fiu dezamagită. Important e că se vede și se simte la haine", a scris Gabriela Cristea recent pe pagina sa, după ce a fost întrebată câte kilograme a slăbit până acum. 

Și într-adevăr, schimbarea se vede! Prezentatoarea TV de la Antena Stars se simte foarte bine cu noua siluetă și nu, nu are de gând să se oprească aici! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro