Gabriela Cristea a primit o vizită-surpriză la „Te iubesc de nu te vezi”. Micuța Victoria a venit să-i spună „La mulți ani!”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea și fiica ei, Victoria © captură Antena Stars

în ediția de astăzi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză uriașă. Fiica ei, micuța Victoria, a venit pentru a-i spune „La mulți ani”. 

Astăzi, la „Te iubesc de nu te vezi”, fiica Gabrielei Cristea, micuța Victoria, a venit pentru a-i fi alături mamei sale, cu ocazia zilei de nume a acesteia. Celebra moderatoare a fost extrem de încântată de vizita primită și s-a jucat cu frumoasa Victoria prin platou, a alergat după ea și s-a bucurat din plin de faptul că micuța s-a simțit „în elementul ei”, în platoul mamei sale. 

„Alerg după ea și obosesc, dar o să vină o vreme când voi sta doar și mă voi uita la alegerile pe care le face” a spus Gabriela Cristea, în timp ce alerga după Victoria, prin platou. 

Cea mică a fost extrem de încântată de faptul că toți oamenii o aplaudau, căci a zâmbit la camerele de filmat în permanență, arătându-ne, încă o dată, ce copil frumos și cuminte este. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro