Gabriela Cristea a primit un buchet de flori de la un admirator secret. Ce a putut să facă Tavi Clonda, după ce s-a înfuriat teribil

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea a primit un buchet de flori de la un admirator secret. Ce a putut să facă Tavi Clonda, după ce s-a înfuriat teribil © Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de ani buni şi au două fetiţe superbe, Victoria şi Iris.

Acum totul merge cum nu se poate mai bine între ei, mai ales că cele două vedete se sprijină şi se ajută reciproc. În plus, atunci când frumoasa prezentatoare se află la emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, Tavi Clonda rămâne cu fetiţele şi are grijă de ele.

Ei bine, dacă acum între ei este doar lapte şi miere, nu la fel stăteau lucrurile, în urmă cu mai mulţi ani, la începutul relaţiei. Pentru că erau mai tineri şi geloşi, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au fost protagoniştii unui moment ceva mai tensionant.

Se pare că, potrivit informaţiilor din presă de la acea vreme, la un moment dat, Gabriela Cristea a primit un buchet de flori din partea unui admirator secret. Chiar dacă darul primit a bucurat-o foarte mult, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Tavi Clonda, care s-a enervat că un alt bărbat a pus ochii pe iubita lui şi, fără să stea pe gânduri, a aruncat buchetul la coş.

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat, iar iubirea a învins, la fel ca de fiecare dată. Ba chiar mai mult decât atât, astăzi, cei doi nu fac decât să se amuze de acel episod şi să se bucure în continuare de familia pe care au reuşit să o întemeieze.

Anul 2019 a fost superb pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda

Cele două vedete au avut parte de un an 2019 cum nu se poate mai bun. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi pentru a doua oară, după ce frumoasa vedetă de la Antena Stars a adus-o pe lume pe mezina familiei, Iris.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro